De winkel doet het weer

Blijkbaar zat er in de betaal module van de winkel een foute connectie naar Mollie, dit is de plugin die de betalingen met iDeal ed afhandelt. Deze bleek er voor te zorgen dat je vanuit de winkelwagen niet meer kon betalen. Dit is als het goed is nu verholpen. Daarnaast zijn we via Spreadshop module aan het zorgen dat je voor veel van de ontwerpen veel meer mogelijkheden erbij krijgt. De ontwerpen zijn nog steeds van de BlijeEikels. De afhandeling van het shirt bedrukken gebeurd alleen via Spreadshop. De ideale symbiose. Echter niet alle ontwerpen kunnen via spreadshop, de oudere blijeeikels ontwerpen zitten dan ook nog in de legacy shop 🙂

veel plezier met winkelen

BlijeEikels.nl in de remake

Omdat het vorige platform van BlijeEikels hopeloos verouderd was en verschillende kuren begon te vertonen hebben wij besloten deze radicaal te stoppen. Nu zijn we druk in de weer deze website weer up en running te maken.

Een klein beetje geduld en dan zijn  we zo weer terug met een mooiere en vooral ook veel functioneleren website. Mocht u toch wat sneller geholpen willen worden, stuur dan een mail met de vraag naar info@blijeeikels.nl en dan zult u spoedig antwoord krijgen. Ook voor als je 1 van de shirtjes reeds zou willen bestellen maar dit nog niet via de winkel lukt. Stuur ons dan een mail en dan maken we het alsnog voor u in orde.